Vi är ett bemanning & rekryteringsbolag

Om oss

Med start i ett vardagsrum fyllt med busiga barn och en ljudnivå som påminde om en rockkonsert föddes en idé om harmoni.

Tre nära vänner som hade varierande erfarenheter hos sina arbetsgivare eller som arbetsgivare för medarbetare. Samtliga har hade goda karriärer men identifierade problem och friktion på arbetsmarknaden.

Vi är ett ungt företag som grundades av unga människor som insåg behovet av en modern arbetsmarknad. Vi var övertygade om vår nya idé. Men det fanns ett krav – vårt bidrag skulle inte bara gagna oss och arbetsmarknaden utan även vara till nytta för hela vår omvärld.

Idén utgick från analysen att arbetsmarknaden var felbalanserad. Arbetsgivare var antingen nöjda med likgiltiga medarbetare eller hade brist på andra alternativ – fel person på fel plats.

Medarbetare var inte övertygade om att arbetsgivaren bidrog till deras utveckling eller såg dom som unika individer. Ibland fungerade det, men helheten bidrog inte till en god plattform att utveckla en vidare relation på.

Detta ville vi ändra på! Därför föddes idén om qriteria. Som namnet antyder använder vi oss av en selektiv process som belönar ambitiösa arbetsgivare och drivna medarbetare – samtidigt som miljö och välgörenhet får sin beskärda del.

m

Vi tror att miljön är något viktigare än att bara vara ett modeord. Vi har bara en jord. Därför ville vi inte påbörja den här resan utan att tänka på en helhet i symbios. Först när arbetsgivare, medarbetare och miljö fungerar i harmoni kan vi uppnå en idé som är ny och unik. Detta kan du läsa mer om i vårt koncept GRO.

Vi ville skriva dessa ord för att ha något att titta tillbaka på om några år. Detta är vår grund vilken vi bygger vår framgång på. Detta är qriteria – för en hållbar rekrytering.